DREAM-TEAM RWP

Taras Iwaniszak

Ten chłopak podbija serca ratując życia!
Swoim pozytywem i uśmiechem Taras potrafi roztopić najtwardszy lód obojętności! Entuzjazm i motywacja Tarasa dają naszemu zespołowi spory napęd.

Bartek Kołodziejski

Mam wiele zainteresowań od muzyki do pomocy drugiej osobie, od dziecka starałem się być empatyczny i zawsze szanowałem ludzi wokół siebie – mama mnie tym zaraziła jeszcze za młodu. Pomoc niesiona osobom w potrzebie to coś więcej niż ludzie myślą i uśmiech tych którym pomagamy tak samo znaczy dla mnie wiele!

Piotr Marczak

Już jako dziecko uczestniczyłem we wszystkich akcjach charytatywnych organizowanych przez szkołę, udzielałem się pomagając jako wolontariusz w schroniskach dla zwierząt, co przynosiło mi dużo radości i satysfakcji. Swoją drogę odnalazłem dzięki Fundacji Ręką Wielkiej Pomocy, gdzie na co dzień aktywnie uczestniczę w pomaganiu tym, którzy tego najbardziej potrzebują! Prywatnie lubię spędzać czas z dobrą książką przy kubku gorącej herbaty.

Wiktoria Męcner

Bezinteresowna pomoc drugiej osobie to najlepsza nauka człowieczeństwa. To nauka udzielania pomocy i proszenia o nią. Czuje się wtedy bardzo potrzebna i doceniona.

Agata Mierzwińska

Agata dumą naszej organizacji! Prawdę mówią, że piękne dziewczyny mają dobre serca! Agata zawsze daje z siebie wszystko! Dziękujemy, że stoisz z nami ramie w ramie!

Dominika Puk

Pomaganie innym bez oczekiwania wymiernych korzyści sprawia, że czujemy się lepiej. Zrozumienie, słuchanie drugiego człowieka pozwalają również dowiedzieć się czegoś o nas samych i poznać siebie

Weronika Woźniak

Czując ze walcze o innych mam satysfakcję ogromna ze dzięki mnie dzieci mogą normalnie funkcjonować i dazyc do swoich celów i pokonywać słabością